آیا سس اسپانیایی را دوست دارید؟ من آن را برای اولین بار در اولین سفر بزرگ اسپانیایی خود امتحان کردم.
حدود 20 سال پیش. در تاراگونا، بارسلونا و سالو بود، اگرچه ما سپس به آندورا رفتیم، اما برای مدت طولانی در کاتالونیا آویزان بودیم.
این سس فله ای در آن زمان در کاتالونیا من (و همه ما) را مجذوب نکردطعم بسیار رضایت بخش و سنگین و بیش از حد نان در همه جا وجود داشت.
اگرچه همراه با ماهی کبابی شیک سرو می شد. اصلا با غذاهای دریایی ترکیب نمی شد، چه در بندر و چه در رستوران های گران قیمت. و به نوعی این سس سبزیجات را برای مدت طولانی از منو حذف کردم.
رومسکو (تلفظ کاتالانی: [rumɛsku]) نوعی سس مبتنی بر گوجه فرنگی است که در تاراگونا، اسپانیا منشا گرفته است. ماهیگیران منطقه سس فله ای را برای ماهی های باقی مانده پس از فروش به بازرگانان آماده می کردند.
به طور معمول، رومسکو با مخلوطی از گوجه فرنگی و سیر بوداده، بادام بوداده، آجیل کاج و یا فندق، روغن زیتون یا آفتابگردان و فلفل محلی نیورا (نوعی فلفل شیرین قرمز) درست می شود.
آرد یا نان بیات آسیاب شده را می توان به عنوان غلیظ کننده یا برای افزودن بافت استفاده کرد.
با این «شاید» همه جا برخورد کردیم و بسیار شرم آور بود. وقتی با آشپزی کنار آمدم، با دستور العمل های سرآشپزها نیز مواجه شدم، جایی که نان یک همراه ضروری بود. و دوباره رد شدم.
راستی من اصلا مخالف ترکیب ciabatta-گوجه فرنگی ماهی نیستم. من با هر دو دست موافقم به خصوص در بروشتا یا در پن تومات کاتالان که نان اول می آید و بعد همه چیز دیگر.
اما در اینجا به شکل سس فله ای برای ماهی. یک جورهایی نان (اگر واقعاً به آن نیاز دارید) جدا می خواهید و سس جدا. سپس غنای بافتی و توانایی انتخاب تناسبات برای هر کدام.
و اخیرا. با مطالعه خواص پکتین طبیعی، ناگهان یاد این سس فله ای افتادم. اورکا! چرا وقتی پکتین آن پر از دانه های گوجه فرنگی و فلفل، سیر و آجیل است، آن را با نان غلیظ کنید؟
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.