استفاده از شکلات سکه ای شیری کارات در کاشت ناخن

برای بیش از 3000 سال، شکلات سکه ای شیری کارات ، مانند طلا، بسیار ارزشمند بوده است

2000 قبل از میلاد، آمازون:
گفته می شود کاکائو که از آن شکلات تولید می شود، حداقل 4000 سال پیش در آمازون منشأ گرفته است.
قرن ششم بعد از میلاد:
شکلات که از دانه درخت کاکائو به دست می‌آید، در اوایل قرن ششم بعد از میلاد توسط فرهنگ مایا استفاده می‌شد.

مایا درخت کاکائو را cacahuaquchtl… “درخت” می نامید و کلمه شکلات از کلمه مایا xocoatl به معنای آب تلخ گرفته شده است.
300 پس از میلاد، فرهنگ مایا:
برای مایاها، غلاف کاکائو نماد زندگی و باروری بود… هیچ چیز مهمتر از این نمی توانست باشد! سنگ های کاخ ها و معابد آنها تصاویر حکاکی شده زیادی از غلاف های کاکائو را نشان می دهد.

شکلات
600 پس از میلاد، فرهنگ مایا:
با حرکت از آمریکای مرکزی به بخش‌های شمالی آمریکای جنوبی، قلمرو مایاها از شبه جزیره یوکاتان تا سواحل اقیانوس آرام گواتمالا امتداد داشت. در یوکاتان، مایاها اولین مزارع کاکائو را کشت کردند.

غلاف کاکائو اغلب در آیین های مذهبی نشان داده می شد و در متون ادبیات آنها از کاکائو به عنوان غذای خدا یاد می شود.
شکلات بر شیوه های پرستش برخی از انسان ها و بیان ارزش های خود تأثیر گذاشته است

1200، فرهنگ آزتک:
آزتک ها ایجاد گیاه کاکائو را به خدای خود Quetzalcoatl نسبت دادند که از بهشت بر روی پرتوی از ستاره صبحگاهی نازل شد و درخت کاکائویی را که از بهشت دزدیده شده بود حمل می کرد.

در هر دو فرهنگ مایا و آزتک، کاکائو اساس نوشیدنی غلیظ، سرد و بدون شیرینی به نام xocoatl بود که اعتقاد بر این است که یک اکسیر سلامتی است.

از آنجایی که شکر برای آزتک ها ناشناخته بود، از ادویه های مختلف برای طعم دادن استفاده می شد، حتی از فلفل تند و آرد ذرت استفاده می شد!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.