نبات مهگل نشان دهنده یکی از پرمصرف ترین انواع نبات سخت است. این یک آب نبات انگلیسی است که در حال حاضر توسط Taverners تولید می شود. این خوراکی های شیرین طعم لیمویی و رنگ زرد دارند. طعم آن شیرین با کمی ترش است.
قطره لیمو از جوشاندن شکر با آب و کرم تارتار تهیه می شود. پس از سرد شدن، طعم و رنگ به آن اضافه می شود.
در میان انواع معروفنبات، نبات ترش کمی با بقیه متفاوت است. نبات طعم شیرین سنتی ندارد. طعم ترش حس کاملا متفاوتی در دهان ایجاد می کند و جوانه های چشایی ما را باز می کند.
تولید نبات ترش در قرن نوزدهم آغاز شد. در همان ابتدا که تولید شیرینی ترش شروع شد، مردم به آن مشکوک بودند.
آنها نگران شرایطی بودند که نبات در آن ساخته شده است و از چه مواد شیمیایی برای دادن چنین طعم غیرعادی به آن استفاده شده است. با این حال، بعداً، این افکار تغییر کرد و به محبوبیت مورد علاقه همه تبدیل شد.
برای ایجاد طعم ترش عمدتاً از مواد اسیدی مانند سرکه استفاده می شود که شکر را به گلوکز تبدیل می کند.
همه ما در مورد نبات زباله سمی شنیده ایم. به خاطر طعم ترشش بسیار معروف است و می توان آن را یکی از ترش ترین آب نبات های دنیا دانست.
این خوراک در ظروف طبل مانند بسته بندی می شود که طرح بسیار خوبی برای نبات ترش است.
طعم های اصلی سیب، لیمو، هندوانه، شاه توت و تمشک آبی است.
انواع نبات ترش در بین کودکان بسیار محبوب است. آنها اغلب با یکدیگر رقابت می کنند تا ببینند چه کسی می تواند ترش ترین آب نبات را بخورد. سرگرم کننده به نظر می رسد، درست است؟
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.