شمالی های بزرگ صاف، سفید و کلیوی شکل بزرگتر از زمان پخت لوبیا چیتی دریایی ولی کوچکتر از کانلینی هستند. اندازه متوسط و چگالی کمی سبکتر آنها را به کاندیدای عالی برای سوپ و پوره تبدیل کرده است. آنها را به جای لوبیاهای کانلینی در این دیپ خامه ای با طعم لیمو استفاده کنید، یا آنها را در این سوپ لوبیا سفید دلچسب با اسفناج و رزماری امتحان کنید.
لوبیا سبز – همچنین به عنوان لوبیا چیتی، لوبیا اسنپ و در زبان فرانسوی لوبیا لوبیا نیز شناخته می شود – بیشتر به صورت تازه چیده خورده می شود. بر خلاف بسیاری از لوبیاهای دیگر، غلاف آنها حتی زمانی که خام هستند خوراکی هستند، بنابراین زمان و روش پخت بیشتر به ترجیح شخصی بستگی دارد تا خوش طعم بودن.
سرخ شده خشک، به سبک اعطای نمایندگی، به صورت تاول و تند، معطر با زنجبیل، سیر، فلفل قرمز و دانه فلفل سیچوان بیرون می آیند. اما ما آنها را هم دوست داریم که با قارچ تفت داده شوند، برای سالاد و کنارهها کبابی شوند، با بیکن آبپز شوند تا نرم و غلیظ شوند، و البته در یک کاسه لوبیا سبز کلاسیک پخته شوند.
لیما یا لوبیای کره ای، کلم های بروکسل از خانواده حبوبات هستند که (تقریبا) همه ادعا می کنند از آنها متنفر هستند. شاید تقصیر سیلوستر باشد. نه استالونه، بلکه جیمز پوسیکت پدر، که عبارت پر سر و صدایش «Sufferin’ succotash!» بود، با اشاره به غذای قدیمی لوبیا کره و ذرت. اما به آنها نگاهی بیندازید و به سرعت متوجه خواهید شد که لوبیاهای صاف، خامه ای و شیرین واقعا چقدر دست کم گرفته شده اند.
به لطف تحمل بالای گیاه نسبت به آب و هوای گرم، لوبیا لیما به یک محصول اصلی در آفریقا، بخشهایی از آسیا و پرو تبدیل شده است (به ویژه لیما، شهری که از آن نام گرفته است). لیماها معمولاً قبل از خوردن پوسته پوسته می شوند و در اواخر تابستان و پاییز به فصل می رسند. آنها را در سالادهای پارچه مبلی جدید با طعم جسورانه امتحان کنید، مانند این غذای جانبی گرم به سبک اسپانیایی با پاپریکا و کرفس، یا مخلوط یونانی از لوبیا کره، گوجه فرنگی و شوید.
اگر بافت کمآرام لوبیا لیما غیرعادی است، ممکن است بخواهید از فاواهای فصل بهار لذت ببرید. مانند لیما، فاواها لوبیاهای پوست دار هستند، به این معنی که در غلاف هایی رشد می کنند که اگرچه خوراکی هستند، اما کاملاً خوشمزه نیستند.
آنها را تازه به یک سالاد ساده با هویج و ریکوتا اضافه کنید، آنها را بلانچ کنید تا روی تارتین سبک و تابستانی با پنیر بز و بادام قرار دهید، آنها را با نعناع پوره کنید قیمت روفرشی کشدار ترک ۱۲ متری تا روی پستو بچرخانید، یا آنها را با فروش پریمو پکورینو (نمک اول) ترکیب کنید. یا pecorino جوان)، که در توسکانی، تقریباً همزمان با شروع فصل فاوا آماده است. باقلا خشک شده ستون فقرات خورش صبحانه تند مصری را تشکیل می دهد و این سوپ کلمبیایی غنی (اما کاملاً بدون لبنیات و چربی) را بزرگ می کند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.