دانه سویا طلای سفید گنبد پروتئین با کیفیت بالایی تولید می کند و آن را در دانه های خود ذخیره می کند. بنابراین سویا در میان حیوانات چرا بسیار محبوب است.
بنابراین این گیاه اقدامات دفاعی را برای محافظت از خود در برابر چرای بیش از حد ایجاد کرد: دانه های سویا تلخ هستند و درمان نشده ناسالم هستند.
در طول قرن ها دستور العمل های مختلفی در آسیا به منظور استفاده از پروتئین های ارزشمند موجود در سویا ایجاد شده است.
در دهههای اخیر، تحقیقات بهویژه در مورد ایزوفلاونهای سویا که گفته میشود طیف وسیعی از اثرات مثبت بر سلامتی دارند، مورد توجه قرار گرفته است.
این بر اساس آمار بین المللی سرطان است که نشان می دهد سرطان های وابسته به هورمون مانند سرطان سینه و پروستات در کشورهای آسیایی با رژیم غذایی غنی از سویا کمتر رایج است.
زنان در آنجا به سختی از علائم یائسگی رنج می برند، که این نیز به اثر ایزوفلاون های سویا نسبت داده می شود.
در حال حاضر، غذاهای حاوی پروتئین سویا یا قرصهایی با ایزوفلاونهای ایزوله در حال حاضر بر علیه فهرست کاملی از بیماریها مورد مطالعه قرار گرفتهاند.
تأثیر آنها بر انحطاط ناشی از افزایش سن در قلب و عروق خونی، استخوانها و پوست، پانکراس و مغز از نزدیک مورد بررسی قرار گرفته است.
احتمالاً دانه سویا نیز تأثیر مفیدی بر متابولیسم مانند سطوح قند و چربی دارد. با این وجود، باید به عوارض جانبی توجه شود. در نهایت، نه اثرات سویا و نه ایزوفلاون های سویا اثبات نشده است، اما هنوز یک موضوع تحقیقاتی ارزشمند است.
مقالات تحقیقاتی بی شماری در مورد مزایا و معایب ایزوفلاون های سویا وجود دارد، اما نتایج بسیار ناهمگن هستند. اثری که در لوله آزمایش یافت می شود با اثربخشی در انسان در شرایط واقعی یکسان نیست.
به طور فزاینده ای روشن می شود که این امر به عوامل مؤثر متعددی بستگی دارد که آیا و چگونه ایزوفلاون های سویا کار می کنند. در اینجا هیچ پاسخ ساده ای وجود ندارد.
اثر هورمون مانند ایزوفلاون های سویا به ویژه برای جبران کمبودهای هورمونی در دوران یائسگی برای رفع علائم یائسگی، پوکی استخوان، چین و چروک ها و اختلالات متابولیک مرتبط با افزایش سن مورد بررسی قرار گرفته است.
با مطالعات بسیار متفاوت، روند کمی مثبت را می توان از ایزوفلاون های سویا در علائم یائسگی به دست آورد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.