اگرچه شامپو بدن شکلاتی اوه قابلیت کف کردن عالی دارند، اما در پاکسازی پوست و مو ضعیف است و افزودن آنها فقط برای اهداف بازاریابی است.
حالت دهنده ها مواد تشکیل دهنده حالت دهنده مو برای ایجاد قابلیت کنترل، براقیت و خواص ضد الکتریسیته ساکن به مو عمل می کنند.
این ممکن است در شامپو گنجانده شود که سپس عملکرد دوگانه تمیز کردن و حالت دهنده را دارد.
پروکتر و گمبل در سال 1987 شامپوها و نرم کننده های “2 در 1” را با استفاده از قطرات سیلیکون (دی متیکون) معلق در یک مخلوط سورفکتانت معرفی کردند.
اینها برای کسانی که مایل به شامپوی روزانه و موهای خشک، آسیب دیده یا تحت درمان شیمیایی هستند مفید است.
مواد حالت دهنده معمولی شامل ابریشم هیدرولیز شده و پروتئین حیوانی، گلیسیرین، دی متیکون، سیمتیکون، پلی وینیل پیرولیدون، پروپیلن گلیکول و کلرید استئارال کونیوم می باشد.
مواد مشتق شده از پروتئین در نرم کننده ها می توانند به طور موقت انتهاهای شکافته شده را که به عنوان تریکوپتیلوزیس شناخته می شود، ترمیم کنند.
پروتئین جذب شده به کراتین، قطعات قشر پوست را در کنار هم نگه می دارد تا زمانی که شامپوی بعدی رخ دهد.
عوامل کف کننده آنها حباب های گاز را به آب وارد می کنند، اما هیچ ارتباطی با پاکسازی ندارند، یک افسانه رایج در میان مردم عادی که محصولی که بهتر کف می کند، بهتر تمیز می شود.
گنجاندن تقویت کننده های کف مانند کوکودی اتانول آمید به عنوان مواد تشکیل دهنده در شامپو به رضایت روحی مشتری کمک می کند که کف کردن خوب را با پاکسازی خوب مساوی می کند، اگرچه به پخش مواد شوینده روی مو و پوست سر کمک می کند.
این به موفقیت تجاری فرمول شامپو کمک می کند. سبوم فرمول حباب را مهار می کند. بنابراین در هنگام شامپو زدن دوم کف بیشتری وجود دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.