برای ارزیابی نهایی، بستههای قهوه اسپرسو کیلویی همراه با نمونهها را برای شرکتکنندگان ارسال میکنیم و به آنها اجازه میدهیم پروژههای تحقیقاتی کوچکی را انجام دهند.»
در حالی که سابین موافق است، او همچنین اشاره می کند که تغییر به سمت یادگیری مجازی دسترسی را بهبود می بخشد و آن را برای مخاطبان بسیار گسترده تری باز می کند.
او میگوید: «این قالب قطعاً فرصتی است برای دسترسی به دانش برای افرادی که قبلاً به آن دسترسی نداشتند. با این حال، من نمی گویم یادگیری به طور کامل به سمت آنلاین تغییر می کند زیرا موافقم – قهوه حسی است و طعم و بو مهم هستند.
اما خود محتوا چگونه تغییر می کند؟
به عنوان مثال، دوره ها به وضوح بر مجموعه ای عمیق تر از دانش و تخصص تمرکز دارند. این به بهبود استانداردهای صنعت در دراز مدت کمک می کند.
آنا شرکت کننده در دوره CAS in Coffee Excellence است. او میگوید: «بهویژه برای شیمی و بیولوژی قهوه، این درس عمیق است. “این به شما این فرصت را می دهد که در مورد موضوعات با برخی از بزرگترین متخصصان صنعت ما بحث کنید.”
چاهان تاکید می کند که هدف از این برنامه رقابت با دوره های مشابه نیست، بلکه کمک به “دانش جمعی” و بهبود بخش قهوه است.
او می گوید: «ما در تلاش هستیم تا از دوره های موجود متمایز شویم. ما نمی خواهیم با دوره های دارای گواهینامه SCA رقابت کنیم. در عوض، ما می خواهیم مکمل یکدیگر باشیم.»
قهوه و مک بوک
ما قبلاً می دانیم که Covid-19 تغییرات زیادی را در بخش قهوه ایجاد کرده است، از جمله نحوه یادگیری و آموزش متخصصان آموزشی.
در حالی که برخی از این موارد مخرب بوده است، میتوانیم ببینیم که حرکت به سمت یادگیری آنلاین بر ارتقای کیفیت و دسترسی به آموزش قهوه متمرکز شده است. ممکن است برای همه آسان نباشد، و هنوز پیشرفت هایی وجود دارد، اما آموزش بیشتر و آگاهی جمعی بهتر مطمئناً نمی تواند چیز بدی باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.