از آنجایی که تخمه آفتابگردان خام دارای پروتئین بالایی هستند، به راحتی می توانند به افزایش توده عضلانی کمک کنند.
دو قاشق غذاخوری ۵ گرم پروتئین دارد و میتوان آن را در وعدههای غذایی روزانه گنجاند و میزان پروتئین را در رژیم غذایی افزایش داد. در مورد مواد غذایی برای افزایش توده عضلانی بیشتر بدانید.
ترویج کاهش وزن.دانه های آفتابگردان به دلیل فیبر زیادی که دارند، می توانند برای کاهش وزن نیز استفاده شوند. فیبرها به زمان بیشتری برای هضم نیاز دارند و باعث کاهش فرآیند تخلیه معده، افزایش احساس سیری و در نتیجه کاهش اشتها می شود.
با این حال، باید مراقب باشید زیرا تخمه آفتابگردان دارای مقدار زیادی چربی است که آن را به یک غذای پرکالری تبدیل می کند. به عنوان مثال، دو قاشق غذاخوری تخمه آفتابگردان ۱۴۳ کالری دارد، به همین دلیل مصرف متعادل آن مهم است.
برای اطلاعات بیشتر توصیه می شود با یک متخصص تغذیه مشورت کنید.
کمک به کاهش قند خون. مصرف تخمه آفتابگردان به کاهش سرعت هضم و جذب کربوهیدرات ها بعد از غذا کمک می کند و در نتیجه قند خون را تنظیم می کند و از هیپرگلیسمی جلوگیری می کند.
به این ترتیب تخمه آفتابگردان می تواند در رژیم غذایی افراد دیابتی نیز متحد خوبی باشد.
علاوه بر این، دانههای آفتابگردان میتوانند در صورت مصرف در بخشهای کوچک باعث کاهش وزن شوند و در نتیجه میتوانند سطح گلوکز خون ناشتا را کاهش داده و سطح انسولین را در خون تنظیم کنند. راه های دیگر برای کاهش سطح قند خون را ببینید.
جلوگیری از پیری زودرس. تخمه آفتابگردان به دلیل داشتن ویتامین E، یک ریزمغذی با قدرت آنتی اکسیدانی بالا، به تاخیر در پیری زودرس، جلوگیری از چین و چروک و افتادگی کمک می کند.
علاوه بر این، این دانه از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند، از سرطان پوست جلوگیری می کند و از سلامت ناخن و مو مراقبت می کند. با سایر فواید ویتامین E برای بدن آشنا شوید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.