کیک خامه ای نیم کیلویی یک انتخاب محبوب در بین دوستداران کیک است. پایه کاسترد خامه ای آن با موز تازه ترکیب شده و روی آن را با خامه فرم گرفته صاف می پوشانند.
با پیشرفت حمل و نقل در قرن 19، پلاتانوس برای مردم در همه جا قابل دسترس تر شد. در سال 1900، کرم موز empanadas به دسر مورد علاقه بسیاری تبدیل شده بود. امروزه دوستداران موز هنوز از آن لذت می برند.
پای لیموی کلیدی یک پای خامه ای تند و در عین حال شیرین است که مورد توجه بسیاری از دوستداران دسر قرار گرفته است.
ترکیبی از پر کردن کاسترد خامه ای و طعم قوی لیموترش با هم ترکیب شده و یک کلاسیک آمریکایی ایجاد می کند. روی پای لیموی کلیدی اغلب با مرنگ یا خامه زده می شود.
گفته می شود که پای آهک کلیدی در دهه 1800 در فلوریدا به وجود آمد، اگرچه برخی می گویند که در واقع در شهر نیویورک شروع شد. امروزه در فلوریدا کیز به یک عنصر اصلی تبدیل شده است زیرا در همه جا یافت می شود.
پای مرنگ لیمویی دیگر کلاسیک آمریکایی، در دهه 1800 در فیلادلفیا آغاز شد. در طول این مدت، فیلادلفیا یک بندر حمل و نقل به خوبی تثبیت شده بود که از همه جا غذا می آورد که شامل لیمو نیز می شد. از آن زمان به بعد به یک دسر محبوب در سراسر جهان تبدیل شده است.
پای مرنگ لیمو از یک کاستارد لیموی خامه ای پر شده با مرنگ کرکی تشکیل شده است. این ترکیبی عالی از شیرین و ترش است که ذائقه شما را خوشحال می کند.
با انواع بسیاری از کیک های کاسترد، مطمئناً چندین مورد را پیدا خواهید کرد که دوست دارید. کوبیدن فیلینگ صاف و خامه ای که از پایه پودینگ یا کاسترد به دست می آید، سخت است.
چه شکلات باشد، چه میوه یا چیز دیگری، نه گفتن به طعم های مقاومت ناپذیری که با کیک های خامه ای عرضه می شود، دشوار است.
کیک های کاسترد که روی آن خامه زده شده تازه یا مرنگ پفکی زده شده است، برای هر مناسبتی جذاب است. مهم نیست چه نوع پای خامه ای درست می کنید، مطمئنا طعم آن را دوست خواهید داشت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.